ENG HUN FACEBOOK
MAGUNKRÓL NYELVISKOLA FORDÍTÁS TOLMÁCSOLÁS TANFOLYAMOK REFERENCIÁK KAPCSOLAT  

 
 
 
 

NYELVISKOLA

Mai világunkban elengedhetetlen ismerni egy vagy több nyelvet, legalább alapfokon, de legalábbis nagyban megkönnyíti az elhelyezkedni kívánó munkavállalók, legyen az pályakezdő, vagy munkahelyet váltó, helyzetét, akár bel-, akár külföldön. Fontosnak tartjuk a nyelvi felnőtt képzést, ezért több tanfolyamot indítunk többféle korosztálynak a kezdőtől, a haladón át, égészen a magas szintig. Mindenki maga dönti el, mit kezd vele, de egy biztos; a nyelvismerettől csak több lesz az ember.

Szeretnénk mindenekelőtt kiemelni a kisgyerekek nyelvtanulását akár egészen az óvodás kortól, hiszen akkor a legfogékonyabbak. Ugye mindenki látott már óvodás korú kisgyereket, aki lépten, nyomon azt kérdezgeti: "Anya, mi ez?", és szinte szivacsként szívja magába a tudást. Ezt a természetes kíváncsiságot kihasználva, játékosan vezetjük be gyermekét a nyelvek csodálatos világába úgy, hogy ő maga közben észre sem veszi, hogy nem a játszótéren, hanem egy iskolában van.

Nyelviskolánk sok éves tapasztalatra, és az új technikákra építi mind egyéni, mind pedig csoportos tanfolyamait. Árainkat megpróbáltuk a mai gazdasági helyzethez mérten "A kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon" elvéhez mérten kialakítani, így mindenki számára elérhetővé téve a tudást. Igény szerint részletfizetési lehetőséget is biztosítunk.

Nyelviskolánkban lehetőség van interneten keresztül is részt venni a tanfolyamon.

 

 

 

 
 

Telefon: (+36) 70 / 335-20-72
E-mail: info@kincsesstudio.hu
Web: www.kincsesstudio.hu
Facebook: www.facebook.hu/kincsesstudio