ENG HUN FACEBOOK
MAGUNKRÓL NYELVISKOLA FORDÍTÁS TOLMÁCSOLÁS TANFOLYAMOK REFERENCIÁK KAPCSOLAT  

 
 
 
 

RÓLUNK MONDTÁK

"Az órák közvetlen hangulatban teltek, ennek ellenére elég feszített volt a tempó, de ez mindenképpen pozitívan befolyásolta a nyelvtanulásomat. Az órák jó felépítésűek voltak, állandó volt a számonkérés, ha valamit nem értettem, Éva mindent érthetően elmagyarázott. Felkészült, és segítőkész volt minden alkalommal! A többi már csak rajtam múlott..."
(Bozó-Kutyifa Eszter, tanár)

"Kincses Éva egy nagyon felkészült tolmács. Szeretünk vele utazni Németországba, mert nem csak tolmács hanem barát,és német ismerőseink is hamar elfogadták. Barátságos,kedves,és végtelenül inteligens. Anyanyelvi szinten beszéli a német nyelvet. Csak ajánlani tudom."
(Barcsa László az Óriás nyúltenyésztők Fajtaklubb tenyésztési felelőse)

"A személyre szabott órák jó hangulatban és pörgősen teltek el, észre sem vettem, hogy múlik az idő. Tanárként én magam is tudom, hogy a megfelelő körülmények között elsajátított tananyag jobban megmarad a diákok fejében, így volt ez esetemben is, mikor Évi óráit látogattam. Az eredménye egy felsőfokú angol nyelvvizsga lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
(Bárány Balázs, tanár)

"Én nagyon szerettem órára járni, mert nem volt túl kötött az óra és bátran beszélgettem a témákról. Mindig jó volt a hangulat és ráadásul még a vizsga is sikerült."
(Kelemen Annamarie, diák)

"Egy ügyfelünkön keresztül ismertük meg a fordítóirodát, az ő ajánlásukra kerestük meg mi is őket. Levélfordításokkal bíztuk meg, amelyeket rövid határidővel – sokszor azonnal – precízen oldottak meg. Az ügyintézés során nagyon kedvesek és segítőkészek, a munkájuk pontos és precíz. Ügyfeleinknek is ajánlani szoktuk az irodát."
Color-Print Nyomda

"Évi első "távoktatásos" diákjaként Budapestről interneten keresztül veszek részt angol oktatáson. Nagyon elégedett vagyok, sikerül teljesen áthidalnunk a távolságból adódó nehézségeket. Csak ajánlani tudom mindenkinek."
(Nyerges Gábor, diák)

Kicsit félve mentem be az első órára, mert soha nem volt még különórám azelőtt. De az első fél órában teljesen feloldódtam a kellemes légkör és a közvetlen viselkedés miatt. Egy év alatt többet fejlődtem a különórákon, mint két év alatt az iskolában! Szerintem ez a hatékony tanítási módszernek és az érthető magyarázásnak köszönhető. Intenzíven foglalkozott(tál ) velem és az órát maximálisan kihasználtuk. Az otthonra kapott feladatlapok pedig külön hasznosak voltak. Egy év alatt sikerült olyan szintre fejleszteni az angol tudásomat, hogy ma már egy sikeres nyelvvizsgát és egy ötös angol érettségit tudhatok a magaménak. Örülök, hogy itt tanulhattam.
(Fannii Szabó, diák)

"Als geborene Ungarin und universitätsausgebildete Fremdsprachenkorrespondentin für Deutsch und Russisch, und noch dazu Gymnasiallehrerin seit mehr als 20 Jahren, hat Frau Kincses sehr viel Erfahrung in vielen Sprachbereichen, sowohl in der Pädagogik als auch beim Dolmetschen. Sie hat 15 mal internationale Schüleraustausche organisiert, teilweise als EU-Comenius-Verantwortliche und sie übersetzt regelmäßig für öffentliche Gerichte und Firmen in der freien Wirtschaft. Sie ist seit 4 Jahren regionale Prüfungsvorsitzende für die Abituren im Fach Deutsch und besitzt einige Kenntnisse in Englisch und Polnisch.
Ich kann bestätigen, dass Frau Kincses unglaublich viel internationale Erfahrung im Sprachbereich Deutsch-Ungarisch besitzt und arbeitet sehr erfolgreich, sowohl bezüglich Fachwissens als auch im Umgang mit Menschen. Sie ist fähig, vertrauenswürdig, positiveingestellt und arbeitszuverlässig. Man kann kaum jemanden besseres finden für Projekte die mit Übersetzung, Dolmetschen, Unterrichten oder der Organisation und Durchführung von fremdsprachbetonten Aktivitäten zu tun haben. Nach 6 Jahren enger Zusammenarbeit mit ihr an Schüleraustauschen kann ich sie für alle ähnlichen Vorhaben 100% empfehlen.
Frau Kincses ist hochklassig für alle Sprachangelegenheiten Deutsch-Ungarisch!"

Wilfred Holloway (40 Jahre lang Gesamtschullehrer in England und Deutschland)

"Hungarian-born Mrs Kincses qualified at Budapest University as a multilingual secretary and grammar school teacher, which she has now been for over 20 years. She is experienced in many practical facets of language, especially teaching, interpreting and translating. She has organised 15 international pupil exchanges, partly as leader of European Community Comenius projects, and she regularly has translation tasks for the public courts or industrial firms. For 4 years she has been chairlady of the regional examination committee for A-level German and she also has a working knowledge of English and Polish.
I can confirm that Mrs Kinces has an incredible amount of experience in German-Hungarian projects and she works extremely successfully, both with paper and people. She has an honest, positive approach and works hard and reliably. It is hardly possible to find somebody better for any projects involving foreign language activities and their organisation. After working closely with her on pupil exchanges for 6 years I can recommend her 100% for all such related tasks. 
Mrs Kincses is perfect for all Hungarian-German language projects!"

Wilfred Holloway (comprehensive school teacher in England and Germany for 40 years) 


 
 

Telefon: (+36) 70 / 335-20-72
E-mail: info@kincsesstudio.hu
Web: www.kincsesstudio.hu
Facebook: www.facebook.hu/kincsesstudio